Λίγο φως αρκεί

 

Jackson Pollock, Number 8
Jackson Pollock, Number 8

Και κάπως έτσι μπαίνει η άνοιξη και γεμίζουν οι δρόμοι φως και ζεσταίνονται τα δωμάτια και ξαναβρίσκουν το θάρρος τους τα αγγίγματα και βρίσκουν παράλογες αφορμές τα ημερολόγια να χαμογελούν και μαθαίνουν οι μέρες να αγαπούν τις νύχτες και το σκοτάδι να διαδέχεται το φως πίνοντας κρύο καφέ ή ποτό με κάποια εξωτική ονομασία. Και αισιοδοξεί ο καιρός ότι όσα κι αν του φέρουν οι επιθετικές συμφωνίες και οι τραμπουκισμοί, εκείνος θα βρίσκει πάντα τρόπο να ξαναφέρνει ένα κελάηδισμα πουλιού έξω από το παράθυρό σου για να σου θυμίσει ότι τελικά η άνοιξη δεν είναι τίποτα άλλο από την φυσική εξέλιξη ακόμα και του πιο σκληρού χειμώνα.

Συντάκτης: Χαμένο Επεισόδιο

I told my friends not to worry

32 thoughts on “Λίγο φως αρκεί”

 1. Ευτυχώς δεν πάτησα το Play στο γιουτουμπάκι αμέσως κι έτσι τη στιγμή που διάβαζα
  «… εκείνος θα βρίσκει πάντα τρόπο να ξαναφέρνει ένα κελάηδισμα πουλιού έξω από το παράθυρό σου..» ένα τσούρμο κοτσύφια άρχισε το κελάηδισμα ακριβώς έξω από το παράθυρό μου και τότε κατάλαβα ότι έχεις δίκαιο. 😉

  Μου αρέσει!

 2. «μαθαίνουν οι μέρες να αγαπούν τις νύχτες «… Μια νύχτα από αυτές τις όμορφες τις ανοιξιάτικες θέλω να σε πάω σε ένα πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι να πιούμε ένα από «αυτά τα ποτά με εξωτική ονομασία»! 😉

  Μου αρέσει!

 3. Εγώ της έχω θυμώσει. Της Άνοιξης. Δεν της ανοίγω. Δεν την αφήνω να μπει. Και να με ξελογιάσει. Εξάλλου τη θέλω τόσο πολύ που φοβάμαι μην ξεχαστώ μαζί της. Άσε που συνήθως έρχεται και φεύγει βιαστική.

  Μου αρέσει!

 4. Πάντα, πάντα αισιοδοξία! Οταν τα μελετάμε τα καλά, εκείνα έρχονται. Σαν την άνοιξη 😉 Κι ας μας ταλαιπωρούν λιγάκι, κι ας αργούν. Πείσμα για τη χαρά! Αυτό να κρατάμε.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s